12 квітня кандидат філософських наук, старший викладач кафедри політології та філософії, відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов і кандидат історичних наук, доцент, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський  взяли участь у засіданні круглого столу: «Соціальне партнерство як важлива складова успішного працевлаштування».

Організатор -Кам’янець-Подільська філія Хмельницького центру зайнятості.

Під час роботи круглого столу представники вищих навчальних закладів м. Кам’янеця-Подільського обговорили питання співпраці. Для представників університету найбільш цікавими були дискусії щодо ролі вищої освіти у підготовці фахівців для сучасного ринку праці та ваучерів від державної служби зайнятості - нових можливостей працевлаштування.

 

Під час зустрічі визначили можливість вступу до Університету Огієнка на денну та заочну форму навчання на основі ваучеру певної категорії осіб за такими спеціальностями: 053 Психологія, 232 Соціальне забезпечення, 014 Середня освіта (Математика, інформатика), 014 Середня освіта (Фізика, інформатика), 014 Середня освіта (Українська мова і література), 227 Фізична терапія.

Також сторони домовилися пролонгувати угоду про співпрацю між Кам’янець-Подільским національним університетом імені Івана Огієнка та Кам’янець-Подільською філією Хмельницького центру зайнятості.

Співпраця Університету Огієнка з Кам’янець-Подільською філією Хмельницького центру зайнятості