11 квітня науково-педагогічні працівники К-ПНУ зустрілися з випускниками Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу.

Із вітальним словом виступив Володимир Адамовський, кандидат історичних наук, доцент, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету. Володимир Іванович звернув увагу присутніх на видатну сторічну історію та особливості Університету Огієнка.

Під час спілкування з кандидатом філософських наук, старшим викладачем кафедри політології та філософії, відповідальним секретарем приймальної комісії Василем Чабановим студенти коледжу дізнались про діяльність університету, зокрема про перелік спеціальностей підготовки фахівців та особливості вступу на базі диплома молодшого бакалавра і переваги для медиків.

 

 

Кандидат педагогічних наук, доцент Андрій Заікін розповіві про вступ на спеціальності факультету фізкультурної культури К-ПНУ, а студент другого курсу факультету фізкультурної культури Артем Богуцький акцентував увагу студентів-медиків на доцільності продовження навчання після коледжу на спеціальності фізична терапія, ерготерапія.

Про перспективність роботи практичного психолога в умовах сьогодення й особливості вступу для медиків на окремі спеціальності факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи детально розповіла Юлія Данчук, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології. Особливу увагу Юлія Петрівна звернула на перспективність роботи практичного психолога в умовах сьогодення.

Під час дискусії з випускниками обговорили й інші актуальні питання.

Про особливості вступу до Університету Огієнка розповіли випускникам Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу