З метою підвищення мотивації учнів до навчання й популяризації університету серед учнівської молоді представники К-ПНУ продовжують ознайомлювати випускників шкіл області з особливостями освітнього процесу та перспективами, які відкриваються перед студентами нашого ЗВО.

4 листопада відбулася зустріч учнів 11-х класів Великожванчицького, Голозубинецького, Іванковецького та Миньковецького ліцеїв Дунаєвецької міської ради Хмельницької області з науково-педагогінчими працівниками К-ПНУ. До учнів завітали кандидат філологічних наук, доцент, керівник навчально-методичного відділу К-ПНУ Наталія Гудима, кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Ігор Касіяник і кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ольга Олійник, які розповіли про переваги вищої освіти. Окрім цього, учні отримали відповідь на актуальні для них питання.

8 листопада з випускниками Жердянського, Зарічанського, Кугаєвецького, Чемеровецьких ліцеїв №1, №2 Чемеровецької селищної ради зустрілись кандидат філологічних наук, доцент, керівник навчально-методичного відділу К-ПНУ Наталія Гудима, доцент кафедри політології та філософії, кандидат політичних наук Вадим Маркітантов та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Олег Опалюк. Викладачі  розповіли про перелік спеціальностей та дали  поради і рекомендації щодо успішного вибору майбутньої професії.

Із нетерпінням чекаємо випускників шкіл у стінах Університету Огієнка вже в ролі студентів.

 

 

Випускникам шкіл Дунаєвеччини та Чемеровеччини розповіли про К-ПНУ