28 січня відбулось чергове засідання Ради роботодавців у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Зустріч розпочали з вітального слова голови Ради роботодавців – Сергія Мельника, начальника управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради.

Відповідно до порядку денного засідання розпочали із розгляду питання про стан працевлаштування випускників університету та порядок надання їм одноразової адресної грошової допомоги (доповідав керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський). До обговорення долучилися Сергій Мельник,  начальника управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради, та Володимир Дубінський, перший проректор.

Ганна Кришталюк, гарант ОПП Англійська мова і література, доцент, доповідала про аналіз зауважень і пропозицій експертних груп і галузевих експертних рад НАЗЯВО, зроблених під час акредитації освітньо-професійної  програми Англійська мова і література.

Також було розглянуто питання щодо врахування пропозицій роботодавців під час розробки та перегляду ОПП спеціальностей Економіка підприємства (доповідав гарант, доцент Олександр Свідер); Середня освіта (Фізика, інформатика) (доповідав гарант, доцент Сергій Оптасюк) та Фізична реабілітація (доповідала гарант, доцент Евеліна Жигульова). Під час обговорення Ольга Рибак, директор Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру №1 наголосила на важливості і необхідності у кваліфікованих фахівцях з фізичної реабілітації.

За результатами обговорення питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Чергове засідання Ради роботодавців у К-ПНУ