06 грудня відбулася чергова зустріч науково-педагогічних працівників Університету Огієнка з випускниками загальноосвітніх шкіл.

Керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський, завідувач кафедри історії української літератури та компаративістики Олег Рарицький відвідали Закупненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, Клинівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів смт. Сатанів.

Під час зустрічей випускники дізналися про особливості вступної кампанії 2022 року, ознайомилися з переліком спеціальностей університету. Одинадцятикласники отримали відповіді на актуальні питання щодо організації освітнього та виховного процесу, студентського життя та дозвілля зокрема. Також для бібліотек шкіл було передано добірки науково-методичної літератури, книги про К-ПНУ.

Крім того, зустріч відзначилася значним здобутком для університету, а саме підписанням договору про співпрацю з відділом освіти, культури, молоді та спорту Сатанівської селищної ради.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка в особі ректора Сергія Копилова, з однієї сторони, та відділ освіти, культури, молоді та спорту Сатанівської селищної ради в особі начальника Вадима Пунди, з другої сторони, підписали договір про співпрацю у сфері науково-методичної, навчальної та профорієнтаційної діяльності, а також підвищення ефективності педагогічної, методичної, виховної роботи та інших видів діяльності.

Зустріч зі старшокласниками закладів середньої освіти та співпраця з відділом освіти, культури, молоді та спорту Сатанівської селищної ради