03 грудня відбулося шосте в цьому році засідання Ради роботодавців у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Розпочав засідання заступник голови Ради роботодавців, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти університету Геннадій Бесарабчук, який ознайомив присутніх із порядком денним, що передбачав розгляд таких питань:

– співпраця Центрів зайнятості та університету щодо розв’язання питань подальшого працевлаштування випускників (доповідач – Віктор Віннічук, начальник відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості);

– результати участі роботодавців у загальноуніверситетському моніторингу якості вищої освітніх програм спеціальностей К-ПНУ в 2021 р. (доповідач – Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти);

– щодо врахування пропозицій роботодавців при розробці та перегляді ОПП спеціальностей Середня освіта (Фізична культура) (доповідач – гарант, доцент Юрій Юрчишин ) та Географія (доповідач – гарант, доцент Владислав Гарбар ).

До обговорення питань долучився перший проректор Володимир Дубінський, який наголосив на оптимальному узгодженні реальних потреб ринку праці та ринку освітніх послуг.

Про необхідність продовження співпраці з центрами зайнятості та роботодавцями, вивчення попиту на спеціальності Університету на ринку праці та сприяння працевлаштуванню здобувачів освіти наголосив керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський.

За результатами обговорення питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Відбулося чергове засідання Ради роботодавців К-ПНУ