Екскурсія закладом вищої освіти дає змогу учням глибше ознайомитися із професіями, особисто поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками та відчути особливу атмосферу студентського життя.

21 травня до Університету Огієнка завітали учні та учитель-методист вищої категорії Людмила Воронюк Кам’янець-Подільського ліцею № 5.

Перший проректор, кандидат історичних наук, доцент Володимир Дубінський ознайомив старшокласників з історією становлення та функціонуванням Університету Огієнка. Володимир Анатолійович наголосив, що університет впевнено крокує в майбутнє, пошановуючи свої академічні традиції, зберігаючи ідентичність.

Факультет фізичної культури презентувала заступник декана факультету з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Аліна Боднар. Вона звернула увагу ліцеїстів на потужну матеріально-технічну базу факультету та можливість подальшого працевлаштування випускників в закладах освіти, науково-дослідних установах, органах державної влади та місцевого самоврядування, державних і громадських організаціях, правоохоронних органах, центрах олімпійської підготовки, спортивних комплексах, лікувально-профілактичних та санаторно-курортних закладах, фітнес-центрах, туристично-рекреаційній сфері.

Кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Руслан Бутов розповів майбутнім абітурієнтам про перспективи вступу на спеціальність 227 Фізична терапія, ерготерапія.

Директор бібліотеки К-ПНУ Людмила Климчук ознайомила з історією та структурою книгозбірні, провела екскурсію відділами обслуговування.

Декан факультету іноземної філології, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр повідомила про особливості навчання та ознайомила з освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка фахівців, наголосила на можливості здобувачів вищої освіти брати участь у міжнародних програмах стажування та академічної мобільності, розповіла про успішних випускників факультету.

Асистент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва Володимир Бучковський розповів про специфіку навчання на мистецьких спеціальностях педагогічного факультету та створення експозиції творів мистецтв, виконаних студентами університету.

Продовжуємо популяризувати К-ПНУ серед школярів!

Університет Огієнка як простір особистісного зростання в екскурсії для учнів Кам’янець-Подільського ліцею №5