Війна вносить свої корективи як у повсякденне життя, так і в освітній процес. Ось і цьогорічне ЗНО знову скасоване. Замість нього випускники проходитимуть національний мультипредметний тест (НМТ).

Для підготовки в абітурієнтів ще є достатньо часу, проте цей процес варто розпочинати вже зараз.

Для того, щоб допомогти краще підготуватися майбутнім абітурієнтам до тестування в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка 20 березня розпочали роботу безкоштовні онлайнові курси для підготовки до НМТ.

Майже 100 здобувачів освіти із закладів загальної середньої освіти  Хмельницької області (м. Кам’янця-Подільского,  м. Хмельницького, м. Шепетівка, м. Дунаївці, смт Антоніни, с. Ярмолинці, с. Стара Ушиця, с. Іванківці), а також із Чортківського району Тернопільської області та Хотинського району Чернівецької області виявили бажання стати слухачами підготовчих курсів.

Заняття проводяться тричі на тиждень у групах із предметів, які є складниками НМТ (українська мова, математика та історія України).

Заняття з математики проводять викладачі фізико-математичного факультету –  доцент кафедри математики Олексій Зеленський та старший викладач кафедри математики Катерина Геселева.

Заняття з української мови проводять доценти кафедри української мови Наталія Дзюбак та Інна Беркещук.

Онлайнові заняття з історії України організували представники історичного факультету – асистент кафедри всесвітньої історії Діана Яблонська та керівник пресцентру університету Юлія Штефанко.

Ми сподіваємось, що наші висококваліфіковані викладачі допоможуть слухачам онлайнових курсів якнайкраще підготуватися до тестування.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам високих результатів НМТ!

Якісна онлайнова підготовка до НМТ-2023