Науково-педагогічні працівники продовжують популяризувати наш виш серед учнів Кам’янця-Подільського. Одним із методів такої роботи є профорієнтаційні зустрічі, під час яких учні не просто дізнаються про наш університет, а в режимі реального часу можуть отримати відповіді на  актуальні питання.

25 листопада Юлія Данчук, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології завітали, Людмила Мельник, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи та Наталія Дворницька, доцент кафедри слов’янської філології та загального мовознавства, кандидат філологічних наук, завітали до учнів Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи №8 I-III ступенів. Випускники дізнались детальніше про діяльність факультетів К-ПНУ та перелік спеціальностей за якими можна здобути омріяний фах.

29 листопада та 1 грудня з одинадцятикласниками Кам’янець-Подільського ліцею поспілкувались: Вадим Маркітантов, доцент кафедри політології та філософії, кандидат політичних наук, Юлія Данчук, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології, Людмила Любінська, доктор біологічних наук професор кафедри біології та методики її викладання, Наталя Казанішена, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри біології та методики її викладання, Ольга Оптасюк, кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики її викладання.

Зустрічі пройшли досить інформативно, так як випускники змогли дізнатись інформацію щодо їх подальшого профільного навчання (біолого-хімічний, історичний, математичний та філологічний). Випускники отримали відповіді на питання, ознайомилися із правилами прийому до університету та переліком спеціальностей факультетів К-ПНУ.

Популяризація К-ПНУ серед учнів Кам’янця-Подільського триває