У контексті подій сьогодення надзвичайно важливим залишається питання вступної кампанії, тому першочерговим завданням є допомога одинадцятикласникам у виборі місця, де вони будуть не лише здобувати майбутній фах, а й закладати надійний фундамент для свого успішного майбутнього.

Саме тому 26 жовтня до випускників Кам’янець-Подільського ліцею №13 завітали доцент кафедри слов’янської філології та загального мовознавства, кандидат філологічних наук Наталія Дворницька та доцент кафедри української мови, кандидат філологічних наук Інна Беркещук, які розповіли про особливості організації освітнього процесу в університеті та наголосили на можливостях, які відкриваються перед студентами.

Завідувач кафедри географії, кандидат географічних наук Ігор Касіяник, доцент кафедри економіки підприємства, кандидат економічних наук Віталій Ткачук та доцент кафедри політології та філософії, кандидат політичних наук Вадим Маркітантов зустрілися з учнями випускних класів Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №14 у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови та гімназії Хмельницької області. Під час заходу одинадцятикласники дізналися про перелік спеціальностей, за якими готують фахівців К-ПНУ та отримали відповіді на актуальні питання.

Профорієнтаційні зустрічі спрямовані для налагодження діалогу між університетом та випускниками, що слугує одним з інструментів популяризації закладу серед потенційних абітурієнтів.

 

 

Викладачі К-ПНУ продовжують знайомити випускників шкіл Кам’янця-Подільського з університетом Огієнка