07 квітня відбулося чергове засідання Ради роботодавців у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.


Розпочав засідання заступник голови Ради роботодавців, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти університету Геннадій Бесарабчук, який ознайомив присутніх із порядком денним.

Присутні затвердили план роботи Ради роботодавців на перше півріччя 2022 р.

Наталія Гудима, завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, доцент, гарант освітньої програми доповідала про аналіз рекомендацій і пропозицій експертних груп і галузевих експертних рад НАЗЯВО, поданих під час акредитації освітніх програм: Початкова освіта.

Галина Давиденко, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради, розповіла про спільну співпрацю на напрямки роботи Центру з кафедрою.

Про результати акредитаційних експертиз освітніх програм університету в частині освітнього компонента «практична підготовка здобувачів вищої освіти» та шляхи її вдосконалення розповіла завідувач практики університету Людмила Римар.

До обговорення питань долучився перший проректор Володимир Дубінський, який наголосив на важливості системного пошуку різних підходів, які б забезпечували професійний рівень теоретично-практичної підготовки та створенні всіх умов для навчальних практик, які би відповідали всім стандартам.

Володимир Адамовський, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету, секретар ради роботодавців зауважив у необхідності продовження співпраці з центрами зайнятості та роботодавцями в умовах сьогодення.

Відбулося чергове засідання Ради роботодавців К-ПНУ