05 лютого в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулося вже традиційне тренувальне ЗНО з іноземної мови для учнів 10-11 класів. Такий захід став результатом плідної співпраці управління освіти і науки міської ради, відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету і факультету іноземної філології.

З вітальним словом до учасників тестування звернулися декан факультету іноземної філології Алла Хоптяр, а також Алла Марчишина, завідувач кафедри англійської мови, Тетяна Калинюк, завідувач кафедри німецької мови, та Наталія Стахнюк, завідувач кафедри слов’янської філології та загального мовознавства.

Під час бесіди учні мали змогу познайомитися зі спеціальностями та освітніми програмами факультету, отримати відповіді на питання, які їх цікавили як майбутніх абітурієнтів.

Безпосередній формат випробування, який був наближений до реального тестування, дозволив школярам не просто оцінити свої знання, а й проаналізувати допущені помилки. Викладачі кафедри англійської мови (Ірина Мельник, Наталя Сліпачук) поділилися стратегіями виконання завдань а також корисними порадами щодо успішного складання ЗНО.

В аудиторіях панувала атмосфера доброзичливої дискусії та щирого бажання взаємодопомоги. Як засвідчує багаторічний досвід, такий захід викликає непідробний інтерес у спільноти випускників та допомагає їм успішно подолати важливу сходинку на шляху до університету своєї мрії.

За інформацією факультету іноземної філології

 

Відбулося тренувальне ЗНО з іноземної мови