Упродовж вересня-листопада Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка продуктивно співпрацював із Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості. Зокрема, спільно було проведено низку тренінгів, занять у межах вивчення навчальних дисциплін, організовано проходження практики.

Відтак 10 вересня в Кам’янець-Подільському міському центрі зайнятості розпочинає свою роботу студія кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz». Тренінг «Розвиток комунікативних навиків» відвідали студенти 1 курсу природничо-економічного факультету К-ПНУ спеціальності 073 Менеджмент. Навчала вербальним та невербальним методам спілкування а фахівець профорієнтації Наталія Ільєва.

24 вересня на бінарному занятті в здобувачів другого курсу (магістерського рівня) вищої освіти спеціальності 232 Соціальне забезпечення з навчальної дисципліни «Державна політика соціального захисту» на тему «Модернізація системи соціального захисту» в обговоренні актуальної проблеми модернізації системи соціального захисту взяв участь роботодавець ОПП Соціальна допомога Віктор Віннічук, начальник відділу активної підтримки безробітних Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості.

29 вересня відбувся тренінг з розвитку комунікативних навиків у Кам’янець-Подільському міському центрі зайнятості на якому студенти політологи разом зі студентами-практикантами (спеціальності Соціальна робота) вдосконалювали навички вербального та невербального спілкування на занятті, який проводила фахівець профорієнтації Наталія Ільєва.

З 27 вересня до 24 жовтня студенти К-ПНУ проходили виробничу практику в міському центрі зайнятості, де пізнавали особливості соціальної роботи з незайнятим населенням нашого міста. 19-20 жовтня під керівництвом фахівців центру зайнятості студенти-практиканти провели свої перші заходи, а саме семінар із техніки пошуку роботи «Підготовка резюме» і тренінг «Побудова кар’єри та професійний розвиток».

22 жовтня в межах проєкту «Успішна молодь – успішна громада» відбувся тренінг «Побудова кар’єри та професійний розвиток», у якому взяли участь студенти 1 курсу спеціальності Соціальна робота. Як побудувати кар’єру, успішно розвиватися в професії та стати професіоналом, – про це та інше навчала фахівець із профорієнтації центру зайнятості Наталія Ільєва.

29 жовтня керівник відділу профорієнтаційної роботи доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський був у складі комісії І відбірного туру обласного заочного конкурсу комп’ютерних презентацій «Фарватер PROFI».

11 листопада доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Людмила Мельник  та студенти 4 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення в межах курсу «Маркетинг соціальних послуг»  мали можливість взяти участь у тренінгу «Техніка пошуку роботи», який провела фахівець із профорієнтації Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості Наталія Ільєва.

 

Результати співпраці К-ПНУ із Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості