08 грудня в К-ПНУ відбулася зустріч ректора університету Сергія Копилова з директором Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадієм Кузьменком.

На зустрічі також були присутні Сергій Мельник, начальник управління освіти і науки Кам᾿янець-Подільської міської ради, Володимир Дубінський, перший проректор К-ПНУ, та Володмир Адамовський, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету.

Учасники зустрічі обговорили питання створення на базі К-ПНУ центрів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників закладів середньої загальної освіти Кам’янець-Подільської МТГ з української мови та математики і єдиного вступного іспиту з іноземної мови та фаху для випускників закладів вищої освіти.

По завершенню зустрічі присутні домовилися про проведення спільних проєктів із управлінням освіти і науки Кам᾿янець-Подільської міської ради, організацію і проведення пробного ЗНО з обов’язкових предметів для учнів 11-х класів міста й району в січні-лютому 2022 року.

Пресцентр

Організація ЗНО і ЄВІ на базі К-ПНУ: перспективи проведення