22 листопада відбулись зустрічі викладачів К-ПНУ з випускниками закладів загальної середньої освіти Кам’янеччини і Чернівеччини.

Завідувач кафедри початкової освіти, кандидатка філологічних наук Наталія Гудима, керівник центру соціально-політичних досліджень, доцент кафедри політології та філософії Вадим Маркітантов і старший викладач кафедри географії та методики її викладання Андрій Лісовський відвідали Хотинський опорний заклад загальної середньої освіти Хотинської міської ради та Хотинську загальноосвітню школа І-ІІІ ступенів №5 Хотинської міської ради Чернівецької області, Жванецький ліцей Жванецької сільської ради Кам’янець-Подільського району та Ходоровецький ліцей із початковою школою та гімназією Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області та зустрілись з учнями 11-их класів.

Науково-педагогічні працівники розповіли про можливості та перспективи для здобувачів освіти, якщо вони оберуть Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

Зустрічі відзначились невимушеним спілкуванням, обміном думок із потенційними студентами. Старшокласники ділились враженнями, наскільки важливо правильно підходити до обрання вишу та підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, що є запорукою успішного майбутнього кожного вступника.

 

Цікаві зустрічі зі старшокласниками закладів загальної середньої освіти Кам’янеччини і Чернівеччини