Щоб відчути неймовірну атмосферу учнівських колективів, дізнатися про освітньо-професійні уподобання сучасної молоді та запропонувати можливість здобуття якісної освіти за широким спектром освітніх програм й проведення найкращих студентських років у К-ПНУ 04 жовтня викладачі університету відвідали заклади загальної середньої освіти м. Хмельницького.

Декан факультету іноземної філології Алла Хоптяр, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи історичного факультету Олександр Юга, доцент кафедри журналістики Оксана Почапська та асистент кафедри математики Катерина Геселева завітали до Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького, Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка, навчально-виховного об’єднання №5 міста Хмельницького імені Сергія Єфремова, Хмельницького ліцею № 17 та Хмельницької спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням німецької мови з 1 класу.

Учні виявили своє зацікавлення до історії університету, спеціальностей факультету та студентського життя. Саме тому з ними поспілкувалися про особливості освітнього та виховного процесу, а також про студентські будні та життя в гуртожитку.

 

 

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ розповіли старшокласникам Хмельниччини про історію та діяльність Університету Огієнка