З метою популяризації Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася низка зустрічей науково-педагогічних працівників вишу з випускниками шкіл міста Кам’янця-Подільського.

Старшокласники дізналися про історію університету, спеціальності, за якими виш готує фахівців. Крім того, старшокласникам розповіли про особливості освітньої, наукової та виховної діяльності студентів і викладачів університету. До бібліотек закладів загальної середньої освіти передали добірки науково-методичної літератури, книги про університет.

21 вересня Кам’янець-Подільський навчально-виховний комплекс № 14 у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови та гімназії Хмельницької області відвідали завідувач кафедри англійської мови, доктор філологічних наук Алла Марчишина, завідувач кафедри німецької мови, кандидат педагогічних наук Тетяна Калинюк, завідувач кафедри політології та філософії, кандидат політичних наук Ольга Віннічук та заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології Наталія Дворніцька.

22 вересня з учнями Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу №13 у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням польської мови і гімназії Хмельницької області спілкувалися старший викладач кафедри англійської мови, кандидат філологічних наук Наталія Фрасинюк і доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, кандидат педагогічних наук Олег Опалюк.

23 вересня науково-педагогічні працівники зустрілися з учнями 11 класів. Зокрема, Кам’янець-Подільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7 Хмельницької області відвідав заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи історичного факультету Олександр Юга. З випускниками Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи №16 I-III ступенів поспілкувалися завідувач кафедри географії, кандидат географічних наук Ігор Касіяник та доцент кафедри економіки підприємства, кандидат економічних наук Віталій Ткачук.

24 вересня до учнів Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 Хмельницької області завітали керівник центру соціально-політичних досліджень, доцент кафедри політології та філософії Вадим Маркітантов і завідувач кафедри менеджменту, кандидат економічних наук Володимир Лисак. Також відбулась цікава зустріч із випускниками Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 Хмельницької області, на якій діяльність університету презентували доцент кафедри німецької мови, старший викладач кафедри економіки підприємства, кандидат економічних наук Тетяна Боднарчук і старший викладач кафедри історії української літератури та компаративістики. кандидат філологічних наук Лариса Громик.

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ поспілувалися з випускниками шкіл Кам’янеччини