02 червня науково-педагогічні працівники К-ПНУ, а саме: Вадим Маркітантов, керівник центру соціально-політичних досліджень, доцент кафедри кафедри політології та філософії Інна Любинська, старший викладач кафедри географії та методики її викладання, Олена Данилюк, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, у межах профорієнтаційної роботи відвідали Іванковецьку, Струзьку та Новоушицькі загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів і спеціальну школу-інтернат.

Науково-педагогічні працівники університету зустрілися з учнями 9-11 класів для ознайомлення з особливостями та пріоритетами здобуття вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Учні отримали буклети, у яких зазначена вся важлива інформація про перелік предметів зовнішнього незалежного оцінювання, необхідних для вступу на спеціальності університету. Також для бібліотек закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької та Новоушицької територіальних громад передано добірки науково-методичної літератури, книги про університет.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ШКОЛАХ ДУНАЄВЕЦЬКОЇ ТА НОВОУШИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД