30 березня відбулося перше засідання Ради роботодавців у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Згідно з порядком денним присутні обговорили важливі стратегічні  питання організації та здійснення роботи Ради роботодавців К-ПНУ.

Перший проректор університету Володимир Дубінський розпочав засідання з ознайомлення зі складом Ради. Члени засідання обговорили та обрали запропоновані кандидатури голови,  співголови, заступника та секретаря Ради.

Керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський  озвучив пропозиції до плану роботи Ради роботодавців на перше півріччя 2021 р.

Зореслава Шевчук, керівник пресцентру, методист вищої категорії навчального відділу ознайомила присутніх з підходами до провадження іміджевої політики університету на ринку освітніх послуг у контексті реалізації Стратегічного плану розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2018-2022 роки.

За результатом зустрічі члени Ради обрали голову,  співголову, заступника та секретаря Ради роботодавців, затвердили план роботи на перше півріччя 2021 р., ознайомилися з особливостями іміджевої політики вишу.

У К-ПНУ відбулося перше засідання Ради роботодавців