У межах співпраці у сфері науково-методичної, освітньої та профорієнтаційної діяльності, а також підвищення ефективності педагогічної, методичної, виховної роботи та інших видів діяльності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка 18 лютого 2021 року було підписано договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в особі ректора Сергія Копилова та комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради» в особі директора Сергія Морозюка.


На зустрічі були присутні перший проректор Володимир Дубінський, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський. У межах зустрічі було обговорено основні напрями співпраці щодо виконання взаємовигідних функцій і завдань, передбачених Договором.

Підписання договору про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради»