Співпраця – важлива складова стратегічного розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Усвідомлюючи необхідність і важливість співробітництва, керуючись прагненням до взаємовигідних відносин та партнерства, 03 лютого року було підписано договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в особі ректора Сергія Копилова та комунальною установою Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» в особі директораГалини Давиденко.

На зустрічі були присутні перший проректор Володимир Дубінський, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський, декан історичного факультету Анатолій Глушковецький та консультант ЦПРПП Шендерук І.О.

Відповідно до договору ключовими аспектами співробітництва є співпраця у сфері науково-методичної, освітньої та профорієнтаційної діяльності, а також підвищення ефективності педагогічної, методичної, виховної роботи й інших видів діяльності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка і Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Підписано договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка, та комунальною установою Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» .