У 216 аудиторії нашого університету 6 лютого 2020 року відбулася зустріч із представниками інтернет-мережі «Ланет». Спілкування працівників мережі зі студентами проходило у теплій і дружній атмосфері.Любов та Олесь розповіли про специфіку роботи у мережі «Ланет», про труднощі, які виникають повсякчас, про те, як самі колись прийшли працевлаштовуватися й не знали, «що це і з чим його їдять».

Колись вони також були студентами К-ПНУ, та, почувши, що їх запрошують до університету задля допомоги з працевлаштуванням студентів, не змогли відмовитися, адже знають, що для студента кожна гривня має значення.

Мережа «Ланет» пропонує офіційне працевлаштування та високу заробітну плату для майбутніх працівників; безкоштовне професійне навчання; безкоштовний доступ до мережі Інтернет та CaTV для співробітників (за умови наявності покриття в районі проживання); власна корпоративна бібліотека з різноманітною літературою; матеріальна допомога в різних життєвих ситуаціях; офісні місця відпочинку, безкоштовні чай і кава для співробітників; додаткові дні відпустки за стаж роботи у компанії; практичне відпрацювання навичок (можливість проводити тести і експерименти з обладнанням, матеріалами, сервісами). Оптимальні умови дозволять працювати у вільний від навчання час, дружний колектив допоможе адаптуватися в новому середовищі та зрозуміти всі тонкощі роботи оператора.Зустріч відвідали студенти різних факультетів. Спілкування із працівниками мережі «Ланет» та інформація, з якою вони ознайомили студентів вишу, є надзвичайно цінною й корисною. Після зустрічі, мабуть, не один студент запитав себе: «А чи не піти мені працювати в «Ланет»?»

Анна Омелянчук, студентка першого курсу

факультету української філології та журналістики

“Lanet” відкритий для студентів!