25 січня 2020 року Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка продовжив свою славну традицію проведення Дня відкритих дверей для випускників закладів загальної середньої освіти та закладів освіти, які здійснюють підготовку фахівців за освітньо-професійними програмами на початковому рівні (короткому циклі) вищої освіти.

В корпусі №1 Університету Огієнка зібралося понад 170 майбутніх абітурієнтів та їх батьків. До вишу вони прийшли для того, щоб ознайомитися з факультетами й дізнатися про особливості майбутньої вступної кампанії 2020 року.

Зі сцени актової зали присутніх тепло привітав керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський, котрий зазначив, що Університет Огієнка всебічно сприяє підготовці випускників шкіл та коледжів до зовнішнього незалежного тестування шляхом організації підготовчих курсів, проведення Всеукраїнських олімпіад і пробного тестування.

Детальніше про умови вступу 2020 року розповів учасникам Дня відкритих дверей відповідальний секретар приймальної комісії Валерій Мазур. Він зосередив увагу присутніх на окремих питаннях процедури вступу до університету та відповів на запитання майбутніх вступників і їх батьків.

Про особливості навчання на факультеті української філології та журналістики розповів декан факультету Борис Коваленко. Борис Олексійович наголосив на можливостях і перевагах навчання на факультеті української філології та журналістики, повідомив про перспективи майбутнього працевлаштування.

Заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету фізичної культури Вадим Стасюк розповів про відомих випускників-спортсменів, котрі прославляють наш університет за межами України, про студентське життя, проінформував аудиторію, за якими спеціальностями проводиться підготовка на факультеті фізичної культури.

Після офіційної частини майбутні абітурієнти мали змогу пройти безкоштовно пробне тестування з української мови та літератури.

Загалом День відкритих дверей в К-ПНУ викликав неабияку зацікавленість, допоміг випускникам шкіл і коледжів отримати більше інформації про історію університету, студентське дозвілля, особливості навчання тощо.

Університет Огієнка вітає майбутніх вступників 2020 року