Викладачі університету Огієнка продовжують активну профорієнтаційну роботу в школах Хмельницької області. Допомогти школярам обрати майбутній фах є надзвичайно важливою місією.

Для створення умов під час вибору старшокласниками професії, для кращого інформування учнівської молоді про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців різних освітніх напрямів у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, 24 жовтня 2019 року керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки В.І. Адамовський, декан історичного факультету А.Л. Глушковецький та старший викладач кафедри історії України П.В. Кліщинський провели профорієнтаційну роботу в закладах загальної середньої освіти міста Славути та Славутського району (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія” № 5, Славутський обласний спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки в галузі науки, Крупецький ліцей).

Під час зустрічей учнів ознайомили з історією університету, його сучасним станом, факультетами,  спеціальностями, за якими проводиться навчання, науковою й навчальною діяльністю студентів та викладачів, спортивним і культурним життям вишу. Присутнім було роздано профорієнтаційні матеріали та буклети факультетів університету.Сподіваємося, що ці заходи допоможуть молоді розібратися в різноманітті спеціальностей Університету Огієнка та визначитися зі своєю майбутньою професією.

Дякуємо адміністраціям шкіл за сприяння у проведенні зустрічей, теплий та гостинний прийом.

Зустріч із випускниками шкіл міста Славути