Профорієнтаційна робота – одна з найважливіших ділянок роботи колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

З 1 жовтня працівники університету активно розпочали профорієнтаційну роботу з учнями 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та випускниками коледжів.

Так, 15 жовтня з випускниками Кам’янець-Подільського медичного училища зустрілися представники природничого факультету, факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології, факультету фізичної культури і керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки.

Зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну 15 жовтня поспілкувалися викладачі фізико-математичного, історичного факультетів та факультету української філології та журналістики.

До Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв 16 жовтня завітали представники факультету фізичної культури, педагогічного факультету і керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки.

Викладачі розповідали студентам про славну історію університету, відомих випускників, спеціальності, умови вступу та особливості навчально-виховного процесу на факультетах, а також інформували про набір слухачів на підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання.

Осінні зустрічі з випускниками коледжів