25 травня представники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відвідали заклади освіти Мельнице-Подільської та Івано-Пустенської територіальних громад.

Наталія Дворніцька, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології, Інна Любинська, старший викладач кафедри географії та методики її викладання, Владистав Гарбар, старший викладач кафедри географії та методики її викладання та Максим Сльозкін, магістрант історичного факультету, провели профорієнтаційні зустрічі у Дзвиняцькій, Мельнице-Подільській, Івано-Пустенській, Гермаківській, Кривченській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів.

Абітурієнтам розповіли про особливості навчання в К-ПНУ та про особливості вступної кампанії 2021, спеціальності, за якими здійснюють підготовку фахівців в університеті. Щирість учителів і старшокласників, їхня зацікавленість та усвідомлення того, наскільки важлива вища освіта сьогодні, викликають сподівання, що влітку найкращі з них стануть студентами К-ПНУ.

Профорієнтаційні зустрічі зі старшокласниками закладів освіти Мельнице-Подільської та Івано-Пустенської територіальних громад