17 березня науково-педагогічні працівники факультету української філології та журналістики відвідали заклади загальної середньої освіти Кам’янця-Подільського з метою ознайомлення учнів із діяльністю К-ПНУ та особливостями вступної кампанії у 2021 р.

Зокрема, завідувач кафедри української мови, доктор філологічних наук, професор  Людмила Марчук зустрілася з учнями Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи №16 I-III ступенів. Людмила Миколаївна розповіла про історію закладу вищої освіти, закцентувала увагу славних традиціях першого Українського державного університету в Україні та його визнаних наукових школах, продемонструвала відео звернення студентів і випускників вишу до майбутніх абітурієнтів.

Заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри журналістики Лариса Громик поспілкувалася з одинадцятикласниками Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 та розповіла про переваги навчання в К-ПНУ.

Кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри журналістики Наталія Загоруйко мала нагоду зустрітися з майбутніми абітурієнтами Кам’янець-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12 в режимі онлайн. Наталія Анатоліївна розповіла про особливості вступної кампанії 2020 р. та цікаве студентське дозвілля.

Пресцентр

Профорієнтаційна робота науково-педагогічних працівників факультету української філології та журналістики у школах Кам’янця-Подільського