23 січня 2020 року міський голова міста Борщева Іван Кобилянський провів робочу зустріч із науковцями Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Володимиром Адамовським, кандидатом історичних наук, доцентом кафедри архівознавства, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін, Вадимом Маркітантовим, кандидатом політичних наук, доцентом кафедри політології і соціології, Олександром Югою, кандидатом історичних наук, старшим викладачем кафедри всесвітньої історії.

Під час зустрічі підписано договір про співпрацю між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в особі ректора Сергія Копилова та відділом освіти Борщівської міської ради в особі начальника відділу освіти міської ради Галини Кашуби.Сторони зобов’язалися співпрацювати у сфері наукової, освітньої та профорієнтаційної діяльності. Науковці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка надаватимуть допомогу в підготовці з написання учнівських наукових робіт в системі МАН України, проведенні Всеукраїнських учнівських олімпіад та предметних турнірів, сприятимуть публікації методичних розробок педагогічних працівників.

Ми прагнемо жити в успішному суспільстві, а успішність суспільства залежить від його ефективності. Ефективне суспільство будують професіонали – мудрі фахівці, знавці своєї справи. «Своя справа» – це та, яка приносить не лише матеріальне, а й моральне задоволення та позитивні емоції. А задоволення від життя та налаштованість на позитив – це вже половина успіху! Така проста формула доводить важливість обраної професії.З метою допомогти молодій людині вибрати майбутню професію, спираючись на її можливості, здібності й таланти, зважаючи на потреби сучасного суспільства, науковці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка провели профорієнтацію для учнів 10-11 класів шкіл міста Борщева.

Борщівська міська рада,

відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки

та сприяння працевлаштуванню випускників університету

Співпраця та партнерство з відділом освіти Борщівської міської ради