В лютому кафедра легкої атлетики з методикою викладання провела низку заходів із профорієнтаційної роботи в Хмельницькій області та за її межами.

15-17 лютого Леонід Гурман, завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, та Олег Вергуш, викладач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, були на зимовому чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків (м. Мукачеве, Закарпатської області). На чемпіонаті були присутні представники всіх областей України. Викладачі провели бесіди з учасниками команд, роздали рекламну продукцію щодо вступу на факультет фізичної культури та інші факультети університету.

23 лютого Валерій Мазур, заступник декана факультету фізичної культури з виховної та профорієнтаційної роботи, та Олег Вергуш, викладач кафедри легкої атлетики з методикою викладання відвідали шостий міжобласний турнір із легкої атлетики, присвячений пам’яті Героя України та Героя Небесної Сотні С.М. Боднарчука в місті Старокостянтинові Хмельницької області. Викладачі зустрілися із гравцями команд та учнями 10-11 класів, котрі брали участь у цих змаганнях. Вони розповіли про університет, факультети, спеціальності та ознайомили з правилами вступу на факультет фізичної культури.

28 лютого Валерій Мазур був присутній на відкритій першості з легкої атлетики в Хотинській ДЮСШ. В змаганнях брали участь команди з Чернівців, Сторожинця, Кельменців, Кіцманя, Хотина, Дунаївців та Кам’янця-Подільського. Валерій Анатолійович розповів учасникам команд про особливості навчання на факультеті фізичної культури, ознайомив зі специфікою тренувань із різних видів спорту, відповів на запитання, які стосувалися вступу до університету.

З 27 лютого по 1 березня  в Івано-Франківську проходив Міжнародний турнір із легкої атлетики «Прикарпатська зима», присвячений пам’яті Михайла Дибенка. У ньому взяло участь близько 300 учасників із різних областей України. На цьому турнірі був присутній Олег Вергуш, викладач кафедри легкої атлетики з методикою викладання. Він провів профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл – учасниками змагань. Розповів присутнім про особливості навчання на факультет фізичної культури, звернув увагу на специфіку проведення творчого конкурсу (спеціальність 017 Фізична культура та спорт), пояснив, які сертифікати ЗНО потрібно для вступу на інші спеціальності (014.11 Середня освіта. Фізична культура та 227 Фізична терапія, ерготерапія).

Валерій Мазур, заступник декана факультету фізичної культури

з виховної та профорієнтаційної роботи

Профорієнтаційна робота під час змагань