19 лютого 2019 року відбувся День відкритих дверей для випускників Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Під час зустрічі Адамовський В.І, керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки, ознайомив учнів з історією становлення вишу, його сьогоденням, спеціальностями, за якими проводиться навчання, особливостями здобуття паралельної освіти за декількома спеціальностями, можливістю підготовки за програмою офіцера запасу. Ліцеїсти мали змогу поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками історичного факультету: Білецькою Т.В., доцентом кафедри політології та соціології, Боровцем І.І., доцентом кафедри всесвітньої історії. Майбутні абітурієнти також випробували свої сили і знання в пробному тестуванні з української мови та літератури.

21 лютого Адамовський В.І., керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки, та Глушковецький А.Л., відповідальний секретар приймальної комісії, завітали до Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв, де розповіли студентам четвертих курсів про особливості вступу до університету Огієнка на основі диплома молодшого спеціаліста.

25 лютого представники нашого закладу (Адамовський В.І., керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки, Данчук Ю.П., старший викладач кафедри загальної та практичної психології, Бутов Р.С., асистент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання) здійснили візит до Кам’янець-Подільського медичного училища, де поспілкуватися зі студентами-випускниками, розповіли про переваги й особливості навчання на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології та факультеті фізичної культури.

Відділ профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки

Профорієнтаційні зустрічі з випускниками ліцеїв, коледжів та училищ