16 лютого в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся День відкритих дверей, на якому майбутні абітурієнти мали змогу дізнатися про факультети та спеціальності закладу, особливості вступної кампанії 2019, а також особисто поспілкуватися з деканами, викладачами та студентами.

Привітав гостей заходу керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадій Бесарабчук, який розповів про основні  переваги навчання в К-ПНУ та зосередив увагу на відповідальному ставленні до вибору майбутньої професії.

Економічний факультет презентували декан Віталій Ткачук, доцент Іван Семенець, доцент Богдана Опря та старший викладач Таїсія Веселовська. Школярі дізналися про особливості навчання на економічному факультеті, перспективи майбутнього працевлаштування, яскраве студентське життя, що засвідчила фотопрезентація.

Заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології Наталія Дворницька, завідувач кафедри англійської мови Оксана Галайбіда, доцент Ольга Добринчук, старший викладач Наталія Стахнюк розповіли старшокласникам про навчальний процес на факультеті іноземної філології. Тетяна Брайчук, студентка 3 курсу (група Ang2-B16), поділилася своїми враженнями про студентське життя (навчання та дозвілля).

Приємно відзначити, що до заходу долучилася Алєксандра Столярчик, філолог, доктор гуманітарних наук, учитель польської мови для іноземців, котра в нашому виші працює в рамках програми академічного обміну NAWA.

Також у рамках проведення Дня відкритих дверей охочі випробували свої знання в пробному тестуванні з англійської та німецької мов.

Свято зустрічі з абітурієнтами